Snopy SN-GX7 CRAZY...

 

%100 Güvenli Alışveriş

 

Aynı Gün Kargo

 

İade Garantisi

Açıklama Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık
Marka Snopy
Model SN-GX7 CRAZY
Renk Siyah/Kırmızı
Kontrol Metodu Kulak Üstü Ses Kontrolü
Giriş arayüzü AUX 3.5mm Ses Jakı
Güç Besleme USB Girişinden DC 5V
Aydınlatma Gökkuşağı Aydınlatma
Frekans cevabı 20Hz-20KHz
Kulaklık empedans 32 Ohms ±%15
Kulaklık Hassasiyeti 118dB±3dB
Kanal Yapısı Çift (stereo) kanal
Mikrofon Hassasiyeti -54dB±3dB
Mikrofon Empedansı 2.2K Ohm
Sinyal gürültü Oranı -38dB ±2dB
Tipi Kulak Üstü, Başa takmalı
Hoparlör Çapı 40mm
Katlanabilir Hayır
Konnektör USB Tip A Erkek/2 Adet 3.5mm AUX Erkek
Malzeme Metal, Plastik
Kablo Uzunluğu =2m
Ağırlık 232gr
Boyut 210mm x 90mm x 170mm
Paket Boyutu 95mm x 185mm x 226mm
Toplam Ağırlık 336gr

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Ergonomik tasarımı sayesinde uzun kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmez ve yüksek kaliteli mikrofonu ile internette sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmenize imkan tanır. Hassas yapısı ile dışa ses sızdırmaz. Uzun kablosu diğer kulaklıklara nazaran rahat hareket etmenizi sağlar.

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Kablo güvenliğini ve esnekliği sağlamak amacı ile özenle tasarlanmış dizaynı sayesinde rakiplerinden her zaman önde. Kabloda oluşabilecek kırılmalara karşı koruma sağlayan özel kaplaması sayesinde sorunsuz kullanım imkanı tanır.

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Kaliteli malzemesi sayesinde Snopy SN-GX7 çok dayanıklı bir yapıya sahiptir. Özellikle çoklu kullanımların olduğu yerlerde büyük avantajlar sağlamaktadır. Estetik ve esnekliği sayesinde size büyük avantajlar sağlayacak.

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Hoparlör üzerine monte edilmiş mikrofonu sayesinde maksimum performans sağlar. Mikrofon'un hoparlör üzerinde bulunması dış etkenlerden mikrofonu koruyarak alışılmış kablo üzerinde bulunan mikrofonlardan çok daha dayanıklı ve kullanışlıdır. Geçişli olarak tasarlanmış led ışığı karanlık ortamlarda mükemmel bir görsellik oluşturmaktadır.

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Ergonomik tasarmı ve mükemmel özellikleri ile vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ; Dışı deri kaplı kulak süngeri ile kullanım rahatlığı sağlar ve kulaklarınız uzun süreli kullanımlarda bile keyfinizi kaçırmadan eğlenceli vakit geçirmenize imkan tanır.

Specific References

Yeni
Yorumlar (0)